Wednesday, December 9, 2015

Banta snabbt

Att gå ner i vikt är ett mål för män och kvinnor i alla åldrar. I och med att fetma blir ett allt större problem, genom att sätta hälsan hos många i riskzonen, vill man börja arbeta med sig själv direkt. Naturligtvis räcker det inte bara gå ner i vikt.

Du vill inte förlora 5 kilo på ett år; du vill gå ner i vikt snabbt så att du kan få fördelarna med en sund kropp och själ. Du kan göra det här. Med engagemang, kunskap och rätt grejer, kan du se din kropp omvandlas. Du kommer att gå från nertyngd och olycklig till tunn och vältränad. Vem som helst kan göra det.

Börja med din kost. Din kost är den viktigaste aspekten av att banta. Att endast träna kommer inte att

hjälpa dig att bränna bort fettet om du inte gör vansinnigt intensiv träning alla timmar på dygnet. Att skära ner på kalorier och välja smartare alternativ är den enklaste vägen att ta. Det typiska kaloriintaget för att förlora vikt är 1200, men du bör tala med din läkare om en lämplig mängd för dig. Samtidigt som du skär ner på livsmedel, försök förbättra vad du äter. Medan vikt handlar om kalorier, spelar näringsämnena i maten en roll i kroppens förmåga att göra sitt jobb. Titta på dina makronäringsämnen och ät inom hälsosamma gränser.

Motion kan också hjälpa, självklart. Att komma ut och röra på sig, att få hjärtrusning, kommer att hjälpa till att bränna kalorier. Kom bara ihåg att motion inte omedelbart bränner bort fett och stramar till.

Hjärtträning är det bästa alternativet här. Löpning, simning, cykling och andra former av hjärtträningspass kommer att bränna fett snabbare. De enda orosmomenten är något personliga, såsom medicinska tillstånd, som gör träning svår och att räkna ut hur mycket du förbränner. Räkna ut matten för den andra delen, att räkna ut hur mycket en specifik träning bränner under en viss tid, och tala med din läkare om det första.

Det finns andra alternativ om du vill gå ner i vikt snabbt. Det finns behandlingar som kan ta bort vikt nästan omedelbart. Kirurgi, piller, livsmedelstillsatser, och inpackningar är alla alternativ. Vissa alternativ, till exempel inpackningar, kommer faktiskt att avlägsna vattenvikt, inte fett, så de är mer för ett omedelbart resultat där du vill bli smalare.

Andra, som livsmedelstillsatser, kan inte lära dig hur man äter bättre. Dessa påskyndar processen av att banta, men de har sina nackdelar. Lär dig mer om dem innan du väljer en sådan.
(Gå ner i Vikt innebär att banta på svenska.)
Http://www.kostkontrollen.se