Wednesday, December 9, 2015

Banta snabbt

Att gå ner i vikt är ett mål för män och kvinnor i alla åldrar. I och med att fetma blir ett allt större problem, genom att sätta hälsan hos många i riskzonen, vill man börja arbeta med sig själv direkt. Naturligtvis räcker det inte bara gå ner i vikt.
[Read More…]

Tuesday, November 24, 2015

Nyttiga länkar om viktökning, viktminskning och hälsa

En resurslista med länkar till relevanta sidor som handlar om viktökning, viktminskning.
[Read More…]

Monday, November 9, 2015

Utmärkt Hälsa Börjar i Huvudet

När vi tänker på utmärkt hälsa är de första saker som vi förknippar det med fitness, motion och en balanserad kost. Även om dessa tre faktorer spelar roll i vår hälsa och välbefinnande, förbiser många av oss den högsta kraften som sinnet har för att ta hand om vår hälsa. Mind over materien är mer än bara en klatschig mening att få dig genom dessa svåra tider. Det är ett sätt att leva på som kan hjälpa oss att få utmärkt hälsa snabbare än om vi skulle motionera och bara gå på diet.
[Read More…]

Wednesday, October 28, 2015

Bränna kalorier med vardagliga aktiviteter

Titta på TV eller klippa gräset? Skillnaden i brända kalorier är häpnadsväckande.
 
Om tanken på att arbeta upp svett på löpbandet på gymmet för att bränna kalorier inte tilltalar dig, kommer du vara glad att veta att du kan bränna massor av kalorier bara genom att göra vardagliga aktiviteter.
[Read More…]

Monday, October 19, 2015

Tänk rätt och gå ner i vikt

Den mentala delen är mycket viktig när du ska gå ner i vikt. De rätta tänket gör det lättare att känna sig positiv, hoppfull – och målmedveten. Det är dock inte alltid lätt att tänka positivt. Här är några tips på vägen.
[Read More…]